Historie

In de jaren 1940 is Dhr. K. de Korver begonnen met de verkoop van fietsen/brommers en een benzinepomp aan de Middelstraat in Nieuw-Beijerland. Al snel breide zich dat uit naar een taxibedrijf en zo is Fa. K. de Korver & Zn. ontstaan. In de jaren ’60 is zijn zoon Dhr. F. de Korver samen met Dhr. K. de Korver verder gegaan op ons huidige adres aan de Damsteeg 6a te Nieuw-Beijerland. Een universeel BOVAG Autobedrijf waar u met elk merk terecht kon en kunt voor onderhoud, reparatie en/of schadeherstel. Ook voor de aankoop van nieuwe en gebruikte auto’s van elk merk. In de jaren ’80 kwam de derde generatie erbij Dhr. C. de Korver.

Autobedrijf de Korver BV is ook gespecialiseerd in diverse merken Brommobielen. Dhr. F. de Korver is in augustus 2008 plotseling overleden.  In 2010 is de zaak daarom overgenomen door Dhr. C. de Korver die de huidige eigenaar is van Autobedrijf de Korver BV. Sinds de overname is het bedrijf compleet verbouwd, welke voldoet aan de nieuwste milieueisen en de nieuwste technieken van deze tijd. Dhr. K. de Korver was blij dat het bedrijf vernieuwd en gemoderniseerd werd. Hij was elke dag aanwezig om de vorderingen van de bouw te kunnen zien.

Op 28 januari 2013 is Dhr. K. de Korver overleden op een gezegende leeftijd van 94 jaar.

De 4e generatie is zichzelf aan het voorbereiden om in de voetsporen van zijn vader verder te gaan.

aixam-in-de-showroom

Autobedrijf de Korver BV

Ons bedrijf is opgericht omstreeks 1941 door Dhr. K. de Korver.

Wij zijn dus al meer dan 70 jaar een begrip in zowel de Hoeksche Waard, maar ook zeker buiten de Hoeksche Waard.

Onze activiteiten zijn:

– Verkoop nieuwe auto’s van het merk van uw voorkeur

– In,- en Verkoop van gebruikte auto’s

– Onderhoud en reparaties aan alle merken personenauto’s en lichte bedrijfswagens

– Schade reparatie en schade taxatie

APK keuringen van lichte voertuigen (tot 3500kg)

BOVAG garantie

U bent van harte welkom. Kom gerust eens bij ons langs in ons Autobedrijf in Nieuw-Beijerland om kennis te maken! De koffie staat voor u klaar.